+3630 6522911 info@automatakert.hu

Mindent a robotfűnyírókról

Ismerd meg jobban azt az automatizált fűnyíró-rendszert, amely hozzásegít a szép gyephez és a több szabadidőhöz!

Vegyél magadnak szabadidőt!

A gyep gyakran a kert központi dísze. A robotfűnyíró átveszi a gyep karbantartási munkálatait, így nem kell füvet nyírni, az eddig erre fordított időt pihenéssel is töltheted. Így nem robotfűnyírót vásárlolsz magadnak, hanem szabadidőt, amelyet nem a hangos, benzinszagú, nehéz fűnyíró tologatásával kell töltened a tűző napon…

Egyszerű működtetés, átlátható programozás

Kis és nagy méretű kertekbe is

Rézsűs terepre, szintkülönbség esetén is

Időjárásálló, megbízható kivitel

Magyarországi szervízháttér

Halk és precíz munkavégzés

Mobiltelefonról követhető

Lopásvédő, biztonságos PIN-kódos rendszer

Még gyönyörűbb gyep

... még több szabadidő!

Szeretnél mezítláb sétálni egy csodálatosan zöld, sűrű és egészséges gyepszőnyegen? Ruházz be egy robotfűnyíróra, és a füvedre rá sem fogsz ismerni! Az apró méretű nyesedék folyamatosan trágyázza a gyepet és kiszáradását is megakadályozza, így különösebb erőbefektetés nélkül lesz gyönyörű a gyeped!

Minőségi, megbízható robotfűnyírók

A fűnyíró robot az időtakarékos és kényelmes módja a folyamatosan gyönyörű pázsit elérésének. Robotfűnyíróinkat magyarországi szervízháttérrel, teljes körű tanácsadás mellett telepítjük.

Halk (akár 58 decibel) és precíz munkavégzés, bármilyen időjárásban használható, esőálló kivitel jellemzi gépeinket, működtetésük és programozásuk pedig gyorsan átlátható. Mivel a robotfűnyíró különböző irányokból nyír, ezért a vágáskép különösen tiszta és kiegyensúlyozott lesz.

kapcsolatfelvétel

(30) 6522-911

info@automatakert.hu

Budakeszi

A jövő most kezdődik!

Ideje, hogy automatizáld a kerted! Mert semmi sem lehet fontosabb a szabadidődnél… miért töltenéd hát fűnyírással és a locsolótömlő mellett állva? Inkább élvezd a pompás kerted – amely automatikusan gondozza önmagát!